Szolgáltatásaink

Óriási Kínálat:

1000 négyzetméteren megtalálható minden, ami a fürdőszobába kell. Hideg- és melegburkolat, valamint fürdőszoba felszerelés óriási választéka üzleteinkben:

- Falicsempe, padlólap, járólap
- Szaniter árú: wc, mosdó, egyedi kőmosdók
- Kád, zuhanykabin, csaptelep, wellness termékek
- Kiegészítők: wcpapírtartó, törülközőtartó, tükör
- Fürdőszoba bútorok
- Segédanyagok: ragasztó, fuga, profilok, egyéb burkolási anyagok
- Tisztítószerek, impregnálók, vegyszermentes tisztitó kendők
- Laminált padlók, parketták
- Kiváló hőszigetelésű műanyag és fa ablak, ajtó, párkány stb...

Tárolás, Szállítás:

Ha csúszik fejújítási munkálataival, nálunk lehetősége van megrendelt termékei tárolására is. Emellett, az ország bármely pontjára, a legkedvezőbb díjazással, kiszállítjuk a nálunk vásárolt termékeket.

Tervezés:

A Várhidi Csempe és Fürdőszobaszalonban szakképzett eladóink segítenek mind a burkolat számításban, segédanyag összeállításban vagy akár elképzelt álomfürdőszobájának a megtervezésében is, amit saját látványtervező programunk segítségével építész kollégánk készít el. Otthona teljes lakberendezést pedig kolléganőnk, Mogyorósi Eszter végzi. tel:30-5888975

Kivitelezés:

Ajánlott szakembereinket hosszú évek alatt találtuk meg. Akiket mi ajánlunk, azok megfelelő szakmai tudással, tapasztalattal és kellő referenciával rendelkeznek, valamint a Várhidi csempeüzlet vásárlóinak kedvezményes árat szabnak.

BURKOLÁS:

Miklósi Gábor: 30-2766332

Mészáros Zoltán: 06-20 596 5015

Rácz László: 30-7379507

FESTÉS, MÁZOLÁS, TAPÉTÁZÁS:

Nyitrai János 36-30-942 6150

ABLAK, AJTÓ BEÉPÍTÉS:

Merczel Melinda 06-70-384-8656

Magyar gyártók támogatása:

Számunkra fontos, hogy a magyar gyártók termékeit a legszélesebb körben megismertessük vásárlóinkkal. Különös tekintetet fordítunk arra, hogy egyre több, minőségben és esztétikumban is versenyképes, magyar terméket forgalmazzunk. Például egyedi kőmosdókat, Zalakerámia és Gamma-Kerámia gyár termékeit, melyekről további részleteket elérhetőségeinken kaphat.

Környezettudatos gondolkodás:

Számunkra az is fontos, hogy a vásárolt burkolatok, szaniterek takarításához olyan tisztítószereket ajánljunk, melyek megóvják az Ön környezete és családtagjai egészségét. Kabinok, kádak, csaptelepek, ablakok stb. takarításához olyan tisztítókendőket ajánlunk, melyek különleges mikroszálai segítségével vegyszermenetesen használhatóak. Továbbá forgalmazunk Ökonat környezetkímélő tisztítószereket is, a makacs szennyeződések eltávolítására.